Jag har varken semesterdagar eller övertidsersättning på min arbetsplats, kan jag stänga av dessa funktioner?

Givetvis! I Timetjek finns en sida som heter Inställningar. Den är uppdelad i två delar: en med obligatoriska inställningar och en med tilläggsfunktioner. Under tilläggsfunktionerna har vi samlat funktioner såsom OB-tillägg, Rast, Kostförmån med mera. Här kan du enkelt slå på och av de funktioner som du önskar respektive inte önskar använda.

Vad gäller semesterlön kan du, när du lägger till en anställd i Timetjek, enkelt bestämma om personen ska semestersättning, semesterdagar eller ingenting.

Vad menas med användare i systemet?

Timetjek är utvecklat för att passa så många olika företagsstorlekar som möjligt. Därför betalar man för hur många användare, det vill säga personal, man har i systemet. Kostnaden sker löpande från månad till månad och varierar beroende på hur många aktiva användare du har vid varje månad.

Vad kostar TimeTjek?

Timetjek kostar 69 kr per användare för personal som arbetar mer än 50 % och 39 kr per användare för personal som arbetar mindre än 50 %.

En rabatt tillkommer även vid fler än 10 användare och uppåt:

10-20 st användare ges 10 kr rabatt per användare
20-30 st användare ges 20 kr rabatt per användare
30-50 st användare ges 30 kr rabatt per användare
Över 50 st användare ges offert

Priserna är per månad och moms tillkommer.

Finns det någon startavgift eller andra dolda kostnader?

Nej, Timetjek har ingen startavgift eller annan kostnad utöver de aktiva anställda. Du betalar endast för det antal anställda som du har registrerat i systemet.

Är det någon bindningstid?

Nej, Timetjek är fri från bindningstid. Du kan när som helst avsluta din månadsprenumeration.

Är Timetjeks elektroniska personalliggare godkänd av Skatteverket?

Man kan inte bli formellt ”godkänd” av Skatteverket beträffade personalliggare. Dock är Timetjek noga utvecklat efter de lagar och regler som Skatteverket hänvisar till för att en elektronisk personalliggare skall uppfylla alla krav vid en eventuell kontroll.

Kan jag få rabatt om jag vill använda Timetjek till en stor organisation?

Om din organisation överstiger 50 st anställda och du vill använda Timetjek är det mycket möjligt att vi kan ge en rabatt på priset för antalet anställda. Vänligen kontakta oss under fliken ”Kontakta” så hjälper vi dig gärna.

Mina 14 dagars provperiod är slut, vad händer nu?

När dina 14 dagars provperiod är slut kommer ditt TimeTjek-konto att sluta fungera, men all information om tillagd personal, registrerade arbetstimmar och skapade löner sparas. För att återaktivera ditt TimeTjek-konto måste du påbörja en månadsprenumeration där du fyller i de kreditkortsuppgifter som den löpande månadskostnaden dras ifrån. Sekunden du har registrerat ett giltigt kreditkort kommer TimeTjek att återaktiveras och du kan fortsätta använda alla funktioner.

Är det verkligen helt gratis att testa Timetjek i 14 dagar?

Absolut! Timetjek är 100 % gratis att prova på i 14 dagar. Du fyller inte i någon kreditinformation, utan bara en mailadress som vi sedan skickar konto och lösenord till.

Hur tar ni betalt?

Efter varje månad kontrollerar vi ditt konto för att se hur många aktiva användare du har haft registrerade i systemet. Vi gör även en koll på hur många av dessa som arbetar mer än 50 % och hur många som arbetar mindre än 50 %. En faktura genereras alltid till dig efter varje månadskostnad, där en specifikation om summan detaljeras. Du finner alltid dina fakturor inne i systemet för underlag.

Kommer Timetjek uppdateras?

Självklart! Timetjek är under ständig utveckling och vi planerar at uppdatera många nya funktioner kontinuerligt. Vi på Timetjek kommer även att uppdatera systemet efter önskemål och krav från våra kunder, för att användarupplevelsen ska bli den bästa möjliga. Nya uppdateringar behövs aldrig ”installeras” utan sker automatiskt då Timetjek ligger online. Uppdateringarna är även kostnadsfria, de påverkar inte din månadsprenumeration utan ingår i prisbilden.

Vi har en väldigt stark ambition om att skapa Sveriges absolut bästa personalsystem. Har du synpunkter eller önskar en specifik funktion, så kan du alltid skicka ett mail om detta till info@timetjek.com.

Jag vill skräddarsy mitt Timetjek med ytterligare funktioner, kan jag göra detta?

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till de kunder som efterfrågar det; dock baseras detta på en extern konsultavgift. Priset beror på hur stor funktionen är och hur lång tid det tar för oss att utveckla den. Vi utgår från ett timpris om 900 kr i timmen ex moms och lämnar gärna en offertförfrågan på önskad funktion vid intresse.