fbpx

Lönehantering

SchemaläggningSchema TidrapporteringTid LönehanteringLön PersonalsidaPersonal Övrigt

Lönehantering

I Timetjek medföljer lönehantering med alla nödvändiga funktioner för att ge korrekt lön till anställda med detaljerad lönespecifikation. Både arbetsgivardeklaration och kontrolluppgifter skapas för enkel uppladdning till Skatteverket.

Hur fungerar lönehanteringen?

Eftersom Timetjek både håller koll på dina anställdas schema och registrerar deras faktiska arbetstimmar, blir det enkelt för Timetjek att hantera dina anställdas löner. Nödvändiga funktioner för att anställdas löner ska bli rätt medföljer som bland annat:

OB-tillägg Kostförmån Semesterlön Sjuklön Bilförmån & Traktamente

Kollektivavtal

En klar fördel med Timetjek som lönesystem är att Timetjek hjälper dig som användare att ställa in uppgifter enligt lag, föreskrifter från Försäkringskassan och rådande kollektivavtal.

Med ett knapptryck kan du förhålla dig till alla de krångliga löneregler som ditt kollektivavtal kräver och känna trygghet i att du betalar ut rätt löner.

Anställdas löner

Varje lönefunktion som inte önskas kan enkelt avaktiveras. Vid tillägg av personal kan du skapa ett korrekt anställningsavtal med ett knapptryck.

När det är dags för utbetalning av lön enligt valda löneregler skapas lönesedlar till anställda. Har någon särskild förmån såsom kostförmån, traktamente, bilförmån eller annat registrerat kommer detta synas på lönesedeln.

Om en anställd blir sjuk, ”vabbar”, är föräldraledig eller tar semester, ser Timetjek till att rätt ersättning eller semesterlön betalas ut och syns på lönesedeln.

Bankfil för betalning av lön

När alla anställdas löner är godkända och klara kommer Timetjek att skapa en bankfil till din bank. Denna fil gör det möjligt för dig att betala samtliga löner snabbt och enkelt. Istället för att manuellt betala en efter en.

Skatteverket TimeTjek Arbetsgivardeklaration & Kontrolluppgifter till Skatteverket
Varje månad är du som arbetsgivare ansvarig att lämna en arbetsgivardeklaration till Skatteverket. I Timetjek skapas detta automatiskt via en elektronisk arbetsgivardeklaration som du laddar upp på Skatteverkets hemsida. I slutet av året skapas även Kontrolluppgifter automatiskt som också går att ladda upp på Skatteverkets hemsida.

Ladda ner vårt produktblad för mer
detaljerad information om Timetjek

Hur fungerar Timetjek?

Schemaläggning Timetjek

Schemaläggning

Dina anställda schemaläggs genom att du skapar arbetspass. När du skapat ett arbetsscema för ett visst tidsintervall publiceras detta till personalen. De kan sedan (om det tillåts) byta eller ge bort arbetspass till varandra. Du kan även skicka ut enstaka arbetspass via SMS.

Schemaläggning Timetjek
Tidrapportering Timetjek

Tidrapportering

Anställda registrerar in- och utcheckning av arbetstider, antingen via den gemensamma incheckningssidan eller via sin mobiltelefon där GPS-koordinater registreras. Arbetstider loggas och syns i personalliggaren vid eventuell kontroll.

Tidrapportering Timetjek
Lönehantering Timetjek

Lönehantering

När du valt löneperiod är de anställdas löner redo att skapas. Med endast ett knapptryck skapar Timetjek kompletta lönespecifikationer till alla anställda, av vilka eventuella förmåner, semesterlön, OB med mera framgår. Dessa lönespecifikationer skickas sedan till de anställda personalsida.

Lönehantering Timetjek
Skatteverket Timetjek

Skatteverket

När de anställdas löner är klara sammanställs en arbetsgivardeklaration som kan laddas upp på Skatteverkets hemsida. Vid slutet av året sammanställs även kontrolluppgifter till Skatteverket. Även dessa kan laddas upp på Skatteverkets hemsida.

Total kontroll Timetjek

Upplev total kontroll

Spara både tid och pengar med Timetjek, som automatiserar stora delar av din personalhantering. Upplev – istället för stress och otillgänglighet – en total kontroll över din schemaläggning, tidrapportering och lönehantering.

Total kontroll Timetjek

Varför Timetjek?

Webbaserat

Logga in på Timetjek vart du än befinner dig oberoende av tid och plats. Timetjek behöver inte installeras och nya funktioner uppdateras automatiskt.

Modernt och användarvänligt

Timetjek har ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Det är enkelt och lätt att förstå tillsammans med välutvecklade funktioner.

Ingen bindningstid

Timetjek är inte bara kostnadseffektiv och billigt utan även helt fri från bindningstid. Betala endast för det du behöver. När du inte vill använda det längre kan du enkelt avsluta din prenumeration.

Registrera ditt företag idag och prova Timetjek gratis i 14 dagar!