fbpx

Övrigt

SchemaläggningSchema TidrapporteringTid LönehanteringLön PersonalsidaPersonal Övrigt

Övrigt

Timetjek visar en hel del statistik om dina personalkostnader och hur mycket dina anställda faktiskt arbetar. Ett smidigt notifkationssystem hjälper dig att hantera alla förfrågningar och viktiga händelser.

Statistik och överblick

Timetjek visar statistik på hur många tidsregistreringar som sker samt vad den totala personalkostnader blir. Du kan alltid jämföra med tidigare månader och år för att se hur dina kostnader varierar. Med Timetjek ser du även hur mycket varje anställd faktiskt arbetar jämfört med hur mycket frånvaro de registrerar i form av sjukdom, ”vabbande” (Vård av barn) och förseningar.

Smidigt notifikationssystem

Ett avancerat, men mycket smidigt notifikationssystem är inbyggt i Timetjek. Notifikationssystemet hjälper både arbetsgivare och anställda att hålla koll på allmän information och viktiga händelser. Exempel på notfikationer är när en anställd glömmer att registrera utcheckningstid på arbetsplatsen. En notifikation skickas då till både arbetsgivare och anställd där de hänvisas till att korrigera tiden. Beträffande alla notifikationer i Timetjek finns möjligheten att få ut en mailnotifikation, för extra uppmärksamhet.

Support

När du är kund till Timetjek får du alltid tillgång till support. Vi svarar alltid på telefon för direktkontakt och hjälper er gärna med eventuella funderingar. Det finns även en inbygd supportsida inne i Timetjek. På denna supportsida finns filmer och kortfattade artiklar om hur alla funktioner i Timetjek fungerar. Det finns även längre och mer djupgående artiklar som i större detalj behandlar lagar och regler som Timetjek berörs av. På supportsidan finner du även nummer för direktsupport samt information om kommande uppdateringar och driftstatus.

Export av information

Mycket av den data som skapas i Timetjek går att exportera. Vid de flesta sidor där viktig data finns kan du sammanställa och exportera den datan till olika format, såsom PDF, CSV, XML och framför allt SIE-fil. Detta för att du enkelt ska kunna använda data från Timetjek i andra program, exempelvis för bokföring.

Ladda ner vårt produktblad för mer
detaljerad information om Timetjek

Hur fungerar Timetjek?

Schemaläggning Timetjek

Schemaläggning

Dina anställda schemaläggs genom att du skapar arbetspass. När du skapat ett arbetsscema för ett visst tidsintervall publiceras detta till personalen. De kan sedan (om det tillåts) byta eller ge bort arbetspass till varandra. Du kan även skicka ut enstaka arbetspass via SMS.

Schemaläggning Timetjek
Tidrapportering Timetjek

Tidrapportering

Anställda registrerar in- och utcheckning av arbetstider, antingen via den gemensamma incheckningssidan eller via sin mobiltelefon där GPS-koordinater registreras. Arbetstider loggas och syns i personalliggaren vid eventuell kontroll.

Tidrapportering Timetjek
Lönehantering Timetjek

Lönehantering

När du valt löneperiod är de anställdas löner redo att skapas. Med endast ett knapptryck skapar Timetjek kompletta lönespecifikationer till alla anställda, av vilka eventuella förmåner, semesterlön, OB med mera framgår. Dessa lönespecifikationer skickas sedan till de anställda personalsida.

Lönehantering Timetjek
Skatteverket Timetjek

Skatteverket

När de anställdas löner är klara sammanställs en arbetsgivardeklaration som kan laddas upp på Skatteverkets hemsida. Vid slutet av året sammanställs även kontrolluppgifter till Skatteverket. Även dessa kan laddas upp på Skatteverkets hemsida.

Total kontroll Timetjek

Upplev total kontroll

Spara både tid och pengar med Timetjek, som automatiserar stora delar av din personalhantering. Upplev – istället för stress och otillgänglighet – en total kontroll över din schemaläggning, tidrapportering och lönehantering.

Total kontroll Timetjek

Varför Timetjek?

Webbaserat

Logga in på Timetjek vart du än befinner dig oberoende av tid och plats. Timetjek behöver inte installeras och nya funktioner uppdateras automatiskt.

Modernt och användarvänligt

Timetjek har ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Det är enkelt och lätt att förstå tillsammans med välutvecklade funktioner.

Ingen bindningstid

Timetjek är inte bara kostnadseffektiv och billigt utan även helt fri från bindningstid. Betala endast för det du behöver. När du inte vill använda det längre kan du enkelt avsluta din prenumeration.

Registrera ditt företag idag och prova Timetjek gratis i 14 dagar!