fbpx

Personalsida

SchemaläggningSchema TidrapporteringTid LönehanteringLön PersonalsidaPersonal Övrigt

Personalsida till Anställda

Din personal får en privat personalsida i Timetjek. På personalsidan kan anställda se sitt arbetsschema, tidsregistreringar och lönespecifikationer, samt mycket mer.

Privat personalsida till anställda

En väldigt klar fördel med Timetjek är att de anställda får tillgång till en helt egen personalsida i systemet. På denna sida får dina anställda ett eget konto där de kan se sitt arbetsschema, tidsregistreringar, lönespecifikationer och semesterkonto.

Denna sida är särskilt användbar eftersom de anställda ser vilka arbetstider de registrerar och därmed får lön utifrån. Om det blir fel med tidsregistreringar, kan de anställda själva lämna förslag på korrigering så att deras löner baseras på rätt antal arbetade timmar. Detta blir en vinst både för anställd och arbetsgivare.

Registrera sjukdom, VAB, eller semesterfrånvaro

De anställda kan även själva göra en hel del arbete som annars slukar tid för arbetsgivaren. Några exempel på detta är att registrera olika typer frånvaro såsom VAB (Vård av barn), sjuklön, föräldraledighet och semester. Anställda registrerar frånvaron och detta skickas sedan som ett förslag till arbetsgivaren, varpå denna endast behöver godkänna, neka eller justera registreringen.

Lönespecifikationer & anställningsavtal

När du skapat och godkänt lönespecifikationer i Timetjek får de anställda en mailnotis om att det finns en ny lönespecifikation att hämta på deras användarsida. Alla lönespecifikationer sparas och ger den anställda en tydlig sammanfattning som alltid finns tillgänglig. Lönespecifkationer går alltid att spara ner som PDF och att skriva ut. På personalsidan sparas även det anställningsavtal som skapas när du lägger till en anställd i Timetjek.

Information om löneregler

På Personalsidan finner den anställde även information om de löneregler som arbetsgivaren har ställt in i Timetjek. Detta kan till exempel avse när vissa OB-tillägg gäller.

Ladda ner vårt produktblad för mer
detaljerad information om Timetjek

Hur fungerar Timetjek?

Schemaläggning Timetjek

Schemaläggning

Dina anställda schemaläggs genom att du skapar arbetspass. När du skapat ett arbetsscema för ett visst tidsintervall publiceras detta till personalen. De kan sedan (om det tillåts) byta eller ge bort arbetspass till varandra. Du kan även skicka ut enstaka arbetspass via SMS.

Schemaläggning Timetjek
Tidrapportering Timetjek

Tidrapportering

Anställda registrerar in- och utcheckning av arbetstider, antingen via den gemensamma incheckningssidan eller via sin mobiltelefon där GPS-koordinater registreras. Arbetstider loggas och syns i personalliggaren vid eventuell kontroll.

Tidrapportering Timetjek
Lönehantering Timetjek

Lönehantering

När du valt löneperiod är de anställdas löner redo att skapas. Med endast ett knapptryck skapar Timetjek kompletta lönespecifikationer till alla anställda, av vilka eventuella förmåner, semesterlön, OB med mera framgår. Dessa lönespecifikationer skickas sedan till de anställda personalsida.

Lönehantering Timetjek
Skatteverket Timetjek

Skatteverket

När de anställdas löner är klara sammanställs en arbetsgivardeklaration som kan laddas upp på Skatteverkets hemsida. Vid slutet av året sammanställs även kontrolluppgifter till Skatteverket. Även dessa kan laddas upp på Skatteverkets hemsida.

Total kontroll Timetjek

Upplev total kontroll

Spara både tid och pengar med Timetjek, som automatiserar stora delar av din personalhantering. Upplev – istället för stress och otillgänglighet – en total kontroll över din schemaläggning, tidrapportering och lönehantering.

Total kontroll Timetjek

Varför Timetjek?

Webbaserat

Logga in på Timetjek vart du än befinner dig oberoende av tid och plats. Timetjek behöver inte installeras och nya funktioner uppdateras automatiskt.

Modernt och användarvänligt

Timetjek har ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Det är enkelt och lätt att förstå tillsammans med välutvecklade funktioner.

Ingen bindningstid

Timetjek är inte bara kostnadseffektiv och billigt utan även helt fri från bindningstid. Betala endast för det du behöver. När du inte vill använda det längre kan du enkelt avsluta din prenumeration.

Registrera ditt företag idag och prova Timetjek gratis i 14 dagar!