fbpx

Schemaläggning

SchemaläggningSchema TidrapporteringTid LönehanteringLön PersonalsidaPersonal Övrigt

Schemaläggning

Med Timetjeks unika schemaläggning kan du med bara några få knapptryck schemalägga all din personal.

Schemalägg enkelt med ”drag n drop”-lösning

Vid Schemaläggning i Timetjek skapar du specifika arbetspass som motsvarar din verksamhet. Arbetspassen tilldelar du sedan till önskad personal som du sedan kan flytta runt med en smidig ”drag n drop”-lösning.

Få in extra personal snabbt med SMS-funktion

Om du är i behov av extra personal kan du skicka tillgängliga arbetspass via SMS. Personal som svarar först på SMS:et blir automatiskt tilldelad arbetspasset. Perfekt för dig som har många ”timanställda” och snabbt behöver personal på plats.

Bättre koll på personalkostnader

Schemaläggning i Timetjek håller reda på hur mycket din personal kostar dig. När du schemalägger i Timetjek ser du den totala kostnaden för en anställd under en vecka eller den sammanlagda kostnaden för all din personal över en specifik dag. Detta gör att du får bättre koll på dina kostnader och högre vinst.

Kopiera vecka, månad eller år

Vid schemaläggning i Timetjek sparas alla ändringar utan att du behöver tänka på det. En mycket användbar funktion är ”Kopiera vecka”. Den gör det möjligt att kopiera en schemalagd vecka till nästkommande vecka, månad eller år, vilket förstås resulterar i enorm tidsbesparing.

Differens från schemalagd arbetstid

En väldigt smidigt funktion i Timetjek är schemadifferens. Om en faktisk tidsregistrering blir längre än den schemalagda arbetstiden, kommer Timetjek att notera en differens. När differens uppstår kan du kräva en kommentar från den anställde om varför den registrerade annan tid än den schemalagda tiden. Detta gör att du får väldigt bra koll på dina anställdas faktiska arbetstimmar och minskar risken för fusk vid tidsregistrering.

App för schemaläggning

Spara tid och pengar med vår app för schemaläggning utan att spara in på kvaliteten och få full kontroll över din personals arbetstider under hela året.

Ladda ner vårt produktblad för mer
detaljerad information om Timetjek

Hur fungerar Timetjek?

Schemaläggning Timetjek

Schemaläggning

Dina anställda schemaläggs genom att du skapar arbetspass. När du skapat ett arbetsscema för ett visst tidsintervall publiceras detta till personalen. De kan sedan (om det tillåts) byta eller ge bort arbetspass till varandra. Du kan även skicka ut enstaka arbetspass via SMS.

Schemaläggning Timetjek
Tidrapportering Timetjek

Tidrapportering

Anställda registrerar in- och utcheckning av arbetstider, antingen via den gemensamma incheckningssidan eller via sin mobiltelefon där GPS-koordinater registreras. Arbetstider loggas och syns i personalliggaren vid eventuell kontroll.

Tidrapportering Timetjek
Lönehantering Timetjek

Lönehantering

När du valt löneperiod är de anställdas löner redo att skapas. Med endast ett knapptryck skapar Timetjek kompletta lönespecifikationer till alla anställda, av vilka eventuella förmåner, semesterlön, OB med mera framgår. Dessa lönespecifikationer skickas sedan till de anställda personalsida.

Lönehantering Timetjek
Skatteverket Timetjek

Skatteverket

När de anställdas löner är klara sammanställs en arbetsgivardeklaration som kan laddas upp på Skatteverkets hemsida. Vid slutet av året sammanställs även kontrolluppgifter till Skatteverket. Även dessa kan laddas upp på Skatteverkets hemsida.

Total kontroll Timetjek

Upplev total kontroll

Spara både tid och pengar med Timetjek, som automatiserar stora delar av din personalhantering. Upplev – istället för stress och otillgänglighet – en total kontroll över din schemaläggning, tidrapportering och lönehantering.

Total kontroll Timetjek

Varför Timetjek?

Webbaserat

Logga in på Timetjek vart du än befinner dig oberoende av tid och plats. Timetjek behöver inte installeras och nya funktioner uppdateras automatiskt.

Modernt och användarvänligt

Timetjek har ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Det är enkelt och lätt att förstå tillsammans med välutvecklade funktioner.

Ingen bindningstid

Timetjek är inte bara kostnadseffektiv och billigt utan även helt fri från bindningstid. Betala endast för det du behöver. När du inte vill använda det längre kan du enkelt avsluta din prenumeration.

Registrera ditt företag idag och prova Timetjek gratis i 14 dagar!