fbpx

Tidsrapportering

SchemaläggningSchema TidrapporteringTid LönehanteringLön PersonalsidaPersonal Övrigt

Elektronisk tidrapportering online

Timetjek registrerar dina anställdas arbetstimmar med elektronisk tidrapportering. Detta genom en gemensam in-och utcheckningssida på arbetsplatsen eller via den anställdes mobiltelefon där även GPS-koordinater registreras.

Hur fungerar tidrapportering?

I Timetjek väljer du antingen att personal registrerar arbetstider på en gemensam in- och utcheckningssida, eller att tidrapportering sker via sin egen mobiltelefon. Den gemensamma in- och utcheckningssidan gör du förslagsvis tillgänglig på en surfplatta eller dator på arbetsplatsen. In- och utcheckning via mobiltelefonen lämpar sig bäst för verksamheter som inte har en bestämd arbetsplats.

Alla tider i Timetjek loggas och sparas därmed i systemet för all tid. Detta enligt föreskrifter från Skatteverket som har ett minimikrav på att arbetstider sparas i två år.

Elektronisk personalliggare

En elektronisk personalliggare över alla anställdas in- och utcheckningar finns i Timetjek och kan exporteras till Skatteverket med ett knapptryck. I Timetjeks elektroniska personalliggare finns Skriv ut, Skicka och Exportera-knappar om Skatteverket skulle göra kontroll och endast personal finns på plats. Du ser enkelt om det saknas personal vilket minskar risken för böter.

Du slipper att använda den traditionella pappersliggare och behöver inte oroa dig för fusk vid tidrapportering.

Om anställda glömmer att registrera arbetstider kan detta korrigeras i efterhand, antingen av personalen själv eller av arbetsgivaren.

GPS funktion

Vid registrering av arbetstider via mobiltelefon kommer även GPS-koordinater att registreras så att du som arbetsgivare ser att tiderna har registrerats på rätt plats.

Tidrapportering via mobil sker via en särskild, mobilanpassad sida där den anställda loggar in med sina egna inloggningsuppgifter.

Säkerhet

För extra säkerhet kan du kräva ett lösenord av den anställde. Detta för att undvika att personal stämplar in- och ut varandra.

Ladda ner vårt produktblad för mer
detaljerad information om Timetjek

Hur fungerar Timetjek?

Schemaläggning Timetjek

Schemaläggning

Dina anställda schemaläggs genom att du skapar arbetspass. När du skapat ett arbetsscema för ett visst tidsintervall publiceras detta till personalen. De kan sedan (om det tillåts) byta eller ge bort arbetspass till varandra. Du kan även skicka ut enstaka arbetspass via SMS.

Schemaläggning Timetjek
Tidrapportering Timetjek

Tidrapportering

Anställda registrerar in- och utcheckning av arbetstider, antingen via den gemensamma incheckningssidan eller via sin mobiltelefon där GPS-koordinater registreras. Arbetstider loggas och syns i personalliggaren vid eventuell kontroll.

Tidrapportering Timetjek
Lönehantering Timetjek

Lönehantering

När du valt löneperiod är de anställdas löner redo att skapas. Med endast ett knapptryck skapar Timetjek kompletta lönespecifikationer till alla anställda, av vilka eventuella förmåner, semesterlön, OB med mera framgår. Dessa lönespecifikationer skickas sedan till de anställda personalsida.

Lönehantering Timetjek
Skatteverket Timetjek

Skatteverket

När de anställdas löner är klara sammanställs en arbetsgivardeklaration som kan laddas upp på Skatteverkets hemsida. Vid slutet av året sammanställs även kontrolluppgifter till Skatteverket. Även dessa kan laddas upp på Skatteverkets hemsida.

Total kontroll Timetjek

Upplev total kontroll

Spara både tid och pengar med Timetjek, som automatiserar stora delar av din personalhantering. Upplev – istället för stress och otillgänglighet – en total kontroll över din schemaläggning, tidrapportering och lönehantering.

Total kontroll Timetjek

Varför Timetjek?

Webbaserat

Logga in på Timetjek vart du än befinner dig oberoende av tid och plats. Timetjek behöver inte installeras och nya funktioner uppdateras automatiskt.

Modernt och användarvänligt

Timetjek har ett modernt och användarvänligt gränssnitt. Det är enkelt och lätt att förstå tillsammans med välutvecklade funktioner.

Ingen bindningstid

Timetjek är inte bara kostnadseffektiv och billigt utan även helt fri från bindningstid. Betala endast för det du behöver. När du inte vill använda det längre kan du enkelt avsluta din prenumeration.

Registrera ditt företag idag och prova Timetjek gratis i 14 dagar!